Αθλητισμός

Στοίχημα Τετάρτης: Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

394views

Στοίχημα Τετάρτης: Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Η αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τετάρτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

Δείτε επίσης: Και με την εγγραφή σου στη Fonbet έχεις δώρο* χωρίς κατάθεση αλλά τριπλή προσφορά* με την πρώτη σου κατάθεση

Ρεάλ Μαδρίτης

Από τρεις συνεχόμενες ήττες μετά την…συντριβή από τον Ολυμπιακό προέρχεται η Ρεάλ Μαδρίτης. Η Ρεάλ, νίκησε την Μανρέσα για το ισπανικό πρωτάθλημα με άνετο τρόπο (69-94) πριν από το εντός έδρας ματς με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο αυτό που «σημάδεψε» την εβδομάδα της ήταν η νίκη στο ντέρμπι απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Το σύνολο του Τσους Ματέο πήρε μια μεγάλη νίκη στην παράταση κόντρα στην «αιώνια» αντίπαλο από την Βαρκελώνη, αποτέλεσμα που λειτουργεί μόνο θετικά για την δύσκολη συνέχεια. Απέναντι στον Παναθηναϊκό, όπως και στον πρώτο γύρο έτσι και τώρα η ομάδα της Μαδρίτης έχει το πάνω χέρι, και προκειμένου να διατηρηθεί με ισοβαθμία στην πρώτη θέση της κατάταξης οφείλει να κερδίσει τον Παναθηναϊκό. Ωστόσο, αυτό δεν είναι εύκολο.

Δείτε επίσης: Δωρεάν εγγραφή στο telegram για πολλά ταμεία με ένα κλικ

Παναθηναϊκός

Σε μεταγραφικούς… ρυθμούς κινείται ο Παναθηναϊκός. Μετά τις ανακοινώσεις των Τόμας και Αγραβάνη, που έρχονται για να προσθέσουν βάθος και να δώσουν βοήθειες στο ρόστερ, οι «πράσινοι»στρέφουν πλήρως την προσοχή τους στην «διαβολοβδομάδα» της Ευρωλίγκα. Πρώτη στάση η Μαδρίτη και η Ρεάλ, σε ένα ματς στο οποίο ο Παναθηναϊκός είναι αναμφίβολα το αουτσάιντερ αλλά οφείλει να παλέψει με όλες του τις δυνάμεις. Η σημαντική απουσία του «πολυεργαλείου»Ματέους Πονίτκα δεν πρέπει να αποθαρρύνει το υπόλοιπο σύνολο, το οποίο με ιδιαίτερη ευκολία επιβλήθηκε του Ιωνικού το περασμένο Σάββατο με 102-70. Δεν ξεχνάμε το φανταστικό δεύτερο ημίχρονο της περασμένης εβδομάδας στο ΟΑΚΑ απέναντι στην Ζαλγκίρις, που χάρισε στον Παναθηναϊκό την όγδοη νίκη του για φέτος στην Ευρωλίγκα.

Δείτε επίσης: Καθημερινά προγνωστικά μπάσκετ με ένα κλικ

Προγνωστικά

Στα εντός έδρας ματς της, η Ρεάλ συνηθίζει να μπαίνει «φουριόζα». Σε όλα του τα ματς πια, ο Παναθηναϊκός μπαίνει φοβισμένος, αγχωμένος, δίχως επιθετικές ιδέες. Το σκορ, αν αναλογιστούμε την ποιοτική διαφορά των δυο ομάδων και τα υπάρχοντα εμφανή δεδομένα, θα ξεφύγει. Σε περίπτωση που συμβεί αυτό, ο Παναθηναϊκός προκριμένου να μείνει έστω τυπικά «ζωντανός» στην υπόθεση νίκη, θα παίξει μπάσκετ «αλάνας». Θα δώσει την μπάλα στον Μπέικον, και ότι, γίνει.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο αλλά και περισσότερα προγνωστικά στο koubanezos.gr

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.