
Εις μνήμην της Δρ. Σοφία Αράβου-Παπαδάτου-Εγκάρδια συλλυπητήρια
Με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε ότι η εκλεκτή, αγαπητή και δραστήρια πολλαπλά φίλη και συνεργάτιδα Δρ. Σοφία Αράβου-Παπαδάτου “έφυγε” προς την αιωνιότητα.
Η δυναμική Σοφία πρωτοστάτησε με συνέπεια σε πολλές πολιτιστικές και πολιτικές δράσεις,
διοργανώσεις, ενώ τα διεισδυτικά κριτικά, επιστημονικά κείμενα της πρόβαλαν διδακτικά “αθέατες” πλευρές της πνευματικής
και καλλιτεχνικής έκφρασης της ανθρώπινης ψυχής.
Εκφράζουμε τα εγκάρδια συλλυπητήρια μας στην προικισμένη με τα “φώτα” της οικογένεια της και σε όλους τους φίλους και συνεργάτες.
ΣΟΦΙΑ ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ.
ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΙΟΡΑΒΑΝΤΕΣ, Καθηγητής Πανεπιστημίου Φιλοσοφίας της Αισθητικής.
ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, Ζωγράφος, Ποιητής, Θεωρητικός της Τέχνης.

( H photo από την εμπνευσμένη ομιλία της Δρ. Σοφίας Αράβου-Παπαδάτου για τον γλύπτη Γεράσιμο Σκλάβο στη “Μωβ Σκηνή” της Villa Ροδόπη στο Αργοστόλι το 2024)
*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.







