Πολιτική

Στην Ιθάκη Αλέκος Καλαφάτης, Σπύρος Μοσχόπουλος και Λευτέρης Κρητικός-Συνάντηση με Δήμαρχο Διον. Στανίτσα

170views
Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΚΙΝ.ΑΛ.
Κεφαλονιάς & Ιθάκης
Αργοστόλι, 28.12.2022
Συνάντηση με το Δήμαρχο Ιθάκης, Διονύση Στανίτσα πραγματοποίησαν σήμερα ο πρ. Υφυπουργός & Βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Αλέκος Καλαφάτης, ο πρ. Βουλευτής Σπύρος Μοσχόπουλος καθώς και ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής, Λευτέρης Κρητικός.
Ενημερώθηκαν από το Δήμαρχο για τα έργα που προχωρούν όπως η ολοκλήρωση της μελέτης του βιολογικού καθαρισμού, η ένταξη των λιμανιών Φρικών και Κιονίου στο Λιμενικό Ταμείο, ο σταθμός μεταφόρτωσης σκουπιδιών, η οδοποιία και η επέκταση του δικτύου ύδρευσης.
Η Ιθάκη αποτελεί ένα τόπο με βαθιά δημοκρατική παράδοση και ιστορικούς δεσμούς με τη Παράταξή μας. Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κινήματος Αλλαγής, θα βρίσκεται δίπλα σε κάθε δίκαιο αίτημα των κατοίκων του νησιού αλλά και στις πρωτοβουλίες της Δημοτικής Αρχής για τη δημιουργία σύγχρονων και κατάλληλων υποδομών σε κάθε επίπεδο.
 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.