ΠολιτικήΠολιτισμός

Σήμερα το απόγευμα θα ανάψει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο με πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα στην πλατεία Βαλλιάνου στο Αργοστόλι

431views

Ο Δήμος Αργοστολίου μας προσκαλεί την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου από τις 7.00μ.μ. στην πλατεία Βαλλιάνου για να καλωσορίσουμε  και επισήμως την έναρξη της χριστουγεννιάτικης περιόδου με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δένδρου της πόλης μας.

Το Αργοστόλι υποδέχεται την πιο όμορφη γιορτή του χρόνου, με ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα και με μια ζεστή γιορτινή ατμόσφαιρα σε ολόκληρη την πόλη.

Η Φιλαρμονική Δήμου Αργοστολίου «Διονύσιος Λαυράγκας»,  με ξεχωριστές Χριστουγεννιάτικες νότες και μελωδίες, γεμίζει την πόλη με φως και χριστουγεννιάτικη λάμψη!

Η Παιδική Χορωδία και η Γυναικεία Χορωδία του Δήμου Αργοστολίου, τραγουδώντας γνωστές Χριστουγεννιάτικες μελωδίες μας εύχονται Χρόνια Πολλά!

Οι μαθητές της σχολής χορού Ελισάβετ Λιβιεράτου μας εύχονται χορεύοντας Καλές Γιορτές με χορογραφίες των ημερών!

Στη συνέχεια καλλιτεχνικό πρόγραμμα για το νεανικό κοινό και όχι µόνο…με το συγκρότημα ΕΝΟΡΑΣΙΣ, με πολύ κέφι και διασκέδαση, μια συνδιοργάνωση του Δήμου Αργοστολίου, με το Επιμελητήριο Κεφαλληνίας και Ιθάκης.

Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε μαζί στην πλατεία Βαλλιάνου στο  Αργοστόλι, στέλνοντας μήνυμα ΧΑΡΑΣ, ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ, ΖΕΣΤΑΣΙΑΣ και ΕΛΠΙΔΑΣ.

 

 

Τμήμα Πολιτισμού Δήμου Αργοστολίου

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.