Κοινωνία

Προσάραξη ΙΦ σκάφους στην Κεφαλλονιά

149views

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Κεφαλληνίας, από τον Πλοίαρχο του Ι/Φ “MORGANA” σημαίας Αυστρίας, για προσάραξη του εν λόγω σκάφους στη θαλάσσια περιοχή άκρας “ΜΟΥΝΤΑ” ν. Κεφαλληνίας.

Στο σημείο μετέβη περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και ιδιωτικό σκάφος, με τη συνδρομή του οποίου αποκολλήθηκε το “MORGANA”, πρωινές ώρες σήμερα, κατόπιν διενέργειας ελέγχου που πραγματοποιήθηκε από ιδιώτη δύτη.

Το Ι/Φ κατέπλευσε στον λιμένα Πόρου Κεφαλληνίας με τη συνοδεία του περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και τους τέσσερις αλλοδαπούς επιβαίνοντες του καλά στην υγεία τους.

Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Πόρου Κεφαλληνίας απαγορεύτηκε ο απόπλους του ως άνω σκάφους μέχρι την προσκόμιση πιστοποιητικού αξιοπλοΐας, ενώ από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.