Πολιτισμός

Παιδική Θεατρική Παράσταση «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» στη Σάμη τη Δευτέρα 18 Ιουλίου

246views

Τη Δευτέρα 18 Ιουλίου στο Δημοτικό Σχολείο Σάμης θα λάβει χώρα η παιδική θεατρική παράσταση με τίτλο «Η Πεντάμορφη και το Τέρας». Ένα τρυφερό παραμύθι, της Γκαμπριέλ-Σουζάν Μπαρμπό ντε Βιλενέβ, που αποτελεί ύμνο στην ομορφιά της ψυχής και στη δύναμη της καλοσύνης. Οι πολυτάλαντοι ηθοποιοί παίζουν, τραγουδούν, χορεύουν και εναλλάσσονται ακατάπαυστα στους ρόλους – σύμβολα μιας ιστορίας, που έρχεται να μας υπενθυμίσει ότι πρέπει να υπερβούμε την κυριαρχία της εικόνας, να αφιερώσουμε χρόνο, να αφοσιωθούμε στον «άλλον», για να ανακαλύψουμε τους κρυμμένους  θησαυρούς της ψυχής του.

Παίζουν: Κώστας Φραγκολιάς, Έφη Κιούκη, Μανώλης Κονταξάκης, Ιωάννα Λαπέα, Περικλής Τσαμαντάνης. Σκηνοθεσία & Θεατρική διασκευή: ΚΕΛΛΥ ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΗ, Μουσική: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ.

  • Δευτέρα, 18 Ιουλίου
  • Δημοτικό Σχολείο Σάμης, ώρα: 9.00 μ.μ.
  • ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ

———————————————————————————————————–

Από το Γραφείο Τύπου Δήμου Σάμης

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.