Κοινωνία

Ο φοιτητής ιατρικής Γιώργος Ανδρουλάκης Μανέντης στον Ionion TV για την σωτηρία λουόμενου στον Πόρο Κεφαλονιάς!

508views

Ο φοιτητής ιατρικής Γιώργος Ανδρουλάκης Μανέντης στον Ionion TV για την σωτηρία λουόμενου στον Πόρο Κεφαλονιάς!

Παρακαλώ παρακολουθήσετε το ακολουθώ βίντεο από την εξαιρετική εκπομπή του Ionian TV “Χαμηλή Πτήση” με την Αγγελική Σπυροπούλου και τον Βαγγέλη Καποδίστρια.

Στο απόσπασμα από την εκπομπή με ζωντανή μετάδοση από τον Πόρο της Κεφαλονιάς ο φοιτητής ιατρικής Γιώργος Ανδρουλάκης Μανέντης απαντά στις ερωτήσεις των λαμπρών δημοσιογράφων του Ionian Channel από πρώτο χέρι για το περιστατικό με την σωτήρια επέμβαση τους χτες το μεσημέρι στην παραλία του Αγίου Γρηγορίου στον Πόρο Κεφαλονιάς του 67χρονου στην ηλικία όπως έμαθα αργότερα Έλληνα συμπολίτη μας ο οποίος όπως έχω πληροφορηθεί είναι καλά στην υγεία του τώρα!

Στο απόσπασμα γίνεται αναφορά από τον Γιώργο Ανδρουλάκη Μανέντη μεταξύ των πολλών άλλων και στην ανάγκη που υπάρχει για γιατρό στον Πόρο!

Σπύρος Καγκάδης

https://youtu.be/2K7jmF-9WkA

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.