Μουσική & ΧορόςΠολιτισμός

Ο Σταύρος Ξαρχάκος στην Κεφαλονιά για μια μεγαλειώδη συναυλία την Δευτέρα 29 Αυγούστου με τον Μανώλη Μητσιά και την Ηρώ Σαϊα στο Γήπεδο Αργοστολίου

642views

Κυρίες & κύριοι Φιλές & Φίλοι

Ο Palmos983 με ιδιαίτερη χαρά αλλά και ευγνωμοσύνη, ανακοινώσε χτες 23/8/2022 το σπουδαιότερο πολιτιστικό γεγονός τις τελευταίας δεκαετίας για τον Νομό Κεφαλονιάς & Ιθάκης.

Την Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022 στο ανοιχτό γήπεδο Αργοστολίου ο ραδιοφωνικός σταθμός Palmos983 διοργανώνει και παρουσιάζει σε μια μεγαλειώδη συναυλία τον σημαντικότερο Έλληνα μουσικοσυνθέτη του συγχρόνου Λαϊκού και Εντέχνου Ελληνικού τραγουδιού κ. Σταύρο Ξαρχάκο, με τους μοναδικούς ερμηνευτές, τον κ. Μανώλη Μητσιά και την κ. Ηρώ Σαια. Την συναυλία θα διευθύνει ο ίδιος ο κ. Σταύρος Ξαρχάκος και θα έχει διάρκεια 3 ώρες.

Η ώρα προσέλευσης για το κοινό είναι 20.30 ενώ η ώρα έναρξης είναι 21.30

Οι τιμές των εισιτήριων είναι 20 ευρώ στα σημεία προπώλησης και 25 ευρώ στο ταμείο του γηπέδου.

Με αυτή την μεγάλη συναυλία η Κεφαλονιά, αλλά και η Ιθάκη, αποδίδουμε φόρο τιμής στον σπουδαιότερο Έλληνα μουσικοσυνθέτη κ. Σταύρο Ξαρχάκο.

Θα είμαστε όλοι εκεί!!!

Διοργάνωση, Παράγωγη, & Παρουσίαση Palmos983

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.