Πολιτική

Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ: Κεντρική ομιλία στη Σάμη

86views

Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ: Κεντρική ομιλία στη Σάμη

Πραγματοποιήθηκε χτες, η πρώτη από τις κεντρικές προεκλογικές ομιλίες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη Σάμη, όπου από νωρίς κυριάρχησε ο παλμός, η συγκίνηση κι ο ενθουσιασμός των παρευρισκομένων.

Παρά τον δυνατό αέρα και το ψιλόβροχο κάποια στιγμή, κανείς δεν σκέφτηκε να αποχωρήσει ενώ οι υποψήφιοι βουλευτές Γαλιατσάτος Σπύρος, Πολλάτου Διονυσία και Φαραντούρης Νικόλας ξέφυγαν από τα καθιερωμένα παρασυρόμενοι από το θερμό κλίμα κι απάντησαν σε ερωτήσεις αν και κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται σε κεντρικές ομιλίες.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε τοπικά αλλά και κεντρικά θέματα κι η βραδιά έκλεισε με τραγούδι και χορό την ώρα που στον αέρα πλανιόταν η επιθυμία για πολιτική ανατροπή του καθεστώτος Μητσοτάκη και της πιο διεφθαρμένης κυβέρνησης από την Μεταπολίτευση ως σήμερα.

Στις 21 Μάη ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για να έρθει η αλλαγή στην πολιτική ζωή του τόπου, για να ανακτήσουμε τη χαμένη αξιοπρέπεια μας και να υπάρξει δικαιοσύνη παντού.

Αργοστόλι 15 Μάη 2023

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΙΘΑΚΗΣ

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.