Πολιτική

Νικόλας Φαραντούρης: Ένα από καρδιάς ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλες και όλους που μας στήριξαν σε τούτο τον όμορφο αγώνα στην Κεφαλονιά & Ιθάκη

229views
Ένα από καρδιάς ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλες και όλους που μας στήριξαν σε τούτο τον όμορφο αγώνα στην Κεφαλονιά & Ιθάκη. Χωρίς στρατούς και συμφωνίες κάτω απ’ το τραπέζι, χωρίς ιδιοτέλεια και πελατειακή λογική. Με τον ενθουσιασμό για κάθε έντιμο και σκληρό προσωπικό, πολιτικό ή επαγγελματικό αγώνα που έχουμε δώσει μέχρι τώρα στη ζωή. Χάσαμε μια εκλογική μάχη, κερδίσαμε τους χιλιάδες συμπατριώτες μας που μας εμπιστέφθηκαν και μας τίμησαν, τις μοναδικές στιγμές, τις όμορφες διαδρομές του νου και της ψυχής και τις ξεχωριστές εμπειρίες που ζήσαμε σε κάθε γωνιά των Νησιών μας. Στην Κεφαλονιά & Ιθάκη αξίζει το καλύτερο.
Συνεχίζουμε δυνατά.
 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.