Πολιτική

Νίκος Παυλάτος προς Δήμαρχο Μιχαλάτο: Δεν επιθυμώ να συμμετάσχω σε έναν διάλογο τοξικότητας-Η πόλη χρειάζεται συνοχή, αλληλεγγύη και ενότητα.

333views
Αγαπητέ κύριε Δήμαρχε.
Με αφορμή την εκδήλωση μας για την ανασυγκρότηση και την αναγέννηση της πόλης μας 3 – 6 – 2023.
Δεν επιθυμώ να συμμετάσχω σε έναν διάλογο τοξικότητας.
Όμως η πρωτοφανέρωτη τοποθέτηση μέσου επικοινωνίας που εκπροσωπεί τον αξιότιμο κύριο Δήμαρχο και την παράταξη του, με ώθησε σε αυτή μου, την τοποθέτηση.
Προσωποποιώντας

352343995_5999944286781017_5126781114611429204_n.jpg

μια ανοιχτή εκδήλωση συζήτηση για την αναγέννηση και την ανασυγκρότηση της πόλης και την εξέλιξη της, δείχνει την αποστειρωμένη προσέγγιση του Δημάρχου και της παράταξη που εκπροσωπεί την μικρότητα, αλλά κυρίως την απαξίωση της επιστημοσύνης και την ελεύθερη γνώμη των πολιτών.
Είναι ένδειξη ανικανότητας και αντιδημοκρατικής συμπεριφοράς που δυστυχώς απεικονίζει και την κατάσταση της πόλης.
Προσωπικά για μένα τέτοιες συμπεριφορές είναι αόρατες (το έχω επικοινωνήσει κι άλλες φορές) και που δικαιολογούν τους κοινωνικούς και πολιτιστικούς βανδαλισμούς που έχει υποστεί η πόλη. Συντάσσομαι και ενισχύω με την τοποθέτηση του επικεφαλής των παρατάξεων μας κ. Αλέξανδρο Παντελειό και καλώ τους πολίτες να αγκαλιάσουμε την πόλη και να ρίξουμε τα τείχη που μας περιβάλουν. Είμαστε εδώ είμαστε στο φως συνεχίζουμε.
Η πόλη χρειάζεται συνοχή, αλληλεγγύη και ενότητα.
Αγαπητέ κύριε Δήμαρχε λυπάμαι ειλικρινά.
Για τον Φάρο Παυλάτος Νίκος
 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.