Πολιτισμός

Νέο βιβλίο “ΣΤΟΝ ΠΟΙΗΤΙΚΟ ΚΗΠΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ”

184views

ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ EBOOK

Κυκλοφόρησε αποκλειστικά σε ηλεκτρονική μορφή (ebook, pdf) το βιβλίο “Στον ποιητικό κήπο του Κώστα Ευαγγελάτου” του Δρ. Ιστορίας στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο, συγγραφέα και εκπαιδευτικού Ηλία Τουμασάτου.
Στις 92 σελίδες του βιβλίου περιέχονται επτά δοκίμια που αναφέρονται κυρίως στο ποιητικό έργο του Κώστα Ευαγγελάτου, μία μόνο από τις πολλές πτυχές της καλλιτεχνικής του δράσης, που εκτείνεται, παράλληλα με την εικαστική του δημιουργία, από τα μέσα της δεκαετίας του 1970 μέχρι σήμερα. Τα κείμενα του βιβλίου, που διατρέχουν το σύνολο της λογοτεχνικής παραγωγής του Ευαγγελάτου, γράφτηκαν με διάφορες αφορμές από το 2005 έως και το 2021. Περιλαμβάνονται επίσης τα φιλοτεχνημένα από τον ίδιο (στην πλειονότητά τους) εξώφυλλα των λογοτεχνικών του βιβλίων, καθώς και αναλυτική σχετική βιβλιογραφία.
Μπορείτε να διαβάσετε και να κατεβάσετε δωρεάν το βιβλίο από την ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση.
 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.