Κοινωνία

Εορτασμός της Ημέρας της Αστυνομίας και του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου στην Κεφαλονιά

90views

Εορτασμός της Ημέρας της Αστυνομίας και του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου στην Κεφαλονιά

Η Πολιτεία έχει καθιερώσει την 20η Οκτωβρίου ως Ημέρα της Ελληνικής Αστυνομίας αναγνωρίζοντας με αυτό τον τρόπο την διαχρονική προσφορά του Σώματος στην Ελληνική κοινωνία και παράλληλα την ίδια ημέρα τιμάται η μνήμη του Προστάτη του Σώματος, μεγαλομάρτυρα Αγ. Αρτεμίου.

Στο πλαίσιο αυτό, από την Διεύθυνση Αστυνομίας Κεφαλληνίας, ο καθιερωμένος εορτασμός θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (21-10-2022) και ώρα 10.30, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αργοστολίου και περιλαμβάνει :

  • Δοξολογία

  • Ανάγνωση της Ημερήσιας Διαταγής του κ. Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας.

Επίσης στο πλαίσιο του εορτασμού, το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας αποφάσισε την πραγματοποίηση πανελλαδικής εθελοντικής αιμοδοσίας του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, από 18 έως και 20-10-2022, για την ενίσχυση της τράπεζας αίματος του Σώματος.

Κατά τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων, θα τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα προστασίας της δημόσιας υγείας, από τον κίνδυνο διασποράς του κορωνοϊού (COVID-19).

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.