Ελλάδα-Διεθνή

Εκδήλωση του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων

189views

Εκδήλωση του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων

Στην Αίθουσα Ρίτσου του Πνευματικού Κέντρου Ερμούπολης, η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων, διοργάνωσε χθες Εκδήλωση Παρουσίασης του βιβλίου «Από Αύγουστο σε Αύγουστο»της ιατρού Ελευθερίας Κρικέλη.
Την επιστημονική παρουσίαση έκανε ο Δρ. Πανοηλίας Ευάγγελος,Συντονιστής/Διευθυντής Αναισθησιολογικού Τμήματος Γ. Ν. Σύρου, Μέλος της Επιτροπής Ηθικής & Δεοντολογίας του Ινστιτούτου Επιστημονικών Ερευνών του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, και τη Φιλολογική Παρουσίαση η κα Ειρήνη Δράκου, Φιλόλογος, Εντεταλμένη Παιδείας Δήμου Σύρου-Ερμούπολης.
Στην Εκδήλωση, στην οποία παρέστησαν η Υπεύθυνη της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης κα Αγγελική Πρίντεζη, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητος Άνω Σύρου κ. Πέτρος Ραουζαίος και πολλοί Συριανή, προβλήθηκε χαιρετισμός του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κ. Γ. Πατούλη και αναγνώστηκε μήνυμα του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου Β’ από τον εκπροχωπήσαντα αυτόν, Αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβύτερο Θωμά Συνοδινό, ο οποίος είχε προσκληθεί από τον Δήμαρχο Ερμούπολης.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.