Πολιτική

Δρ Γαβριήλ Μανωλάτος Καθηγητής Διεθνούς Οικονομίας και Ανάπτυξης: Ο Ζελένσκι, η Βουλή και η Πρόεδρός μας

213views

Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ Η ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ

Δρ Γαβριήλ Μανωλάτος

Καθηγητής Διεθνούς Οικονομίας και Ανάπτυξης

Κάλεσε η Βουλή και η Κυβέρνησή μας τον κ. Ζελένσκι για να μας κάμει μαθήματα δημοκρατίας και ηρωισμού. Και όλοι, εκτός ελαχίστων που απεχώρησαν από την αίθουσα της Βουλής χειροκρότησαν κραυγαλέα τον κύριο Ζελένσκι παρά την απρέπεια που διέπραξε να παρουσιάσει στη Βουλή των Ελλήνων δύο από τους φασίστες μαχητές του. Εξαθλιώνεται ο Λαός και καταστρέφεται η Χώρα του και αυτός το παίζει σούπερ σταρ εισπράττοντας χειροκροτήματα εδώ και εκεί. Και υπάρχουν πρόθυμοι και άφθονοι χειροκροτητές και μεταξύ μας που εκτίνονται από τον Πρόεδρο της Βουλής μας και τον Πρωθυπουργό μας μέχρι την Πρόεδρο της Δημοκρατίας μας.

Κυρία Πρόεδρε. Αν είστε πρόεδρος όλων των Ελλήνων θα πρέπει να εκφράσετε την έντονη δυσαρέσκεια σας και να διαμαρτυρηθείτε στον κύριο Ζελένσκι για την σοβαρή απρέπεια που διέπραξε παρουσιάζοντας στην Βουλή των Ελλήνων δύο από τους φασίστες μαχητές του για να μας κάμουν μαθήματα δημοκρατίας και ηρωισμού. Από τον πρωθυπουργό μας και τον Πρόεδρο της Βουλής μας δεν περιμένουμε βέβαια κάτι τέτοιο. Εσείς όμως κυρία Πρόεδρε θα πρέπει να τολμήσετε. Το υποχρεούστε. Αν δεν το κάνετε, δηλώνω για μια ακόμη φορά ότι δεν είστε δική μου Πρόεδρος κυρία Κατερίνα Σακελλαροπούλου

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.