Κοινωνία

«Δράση  εθελοντικού  καθαρισμού στους Βαρδιάνους με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας»

167views

«Δράση  εθελοντικού  καθαρισμού στους Βαρδιάνους με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας»

 

 

Με μεγάλη επιτυχία και πολυπληθή συμμετοχή εθελοντών, πραγματοποιήθηκε μια ακόμη δράση καθαρισμού της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλονιάς στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Πράσινης Εβδομάδας, στη  βραχονησίδα Βαρδιάνοι την Κυριακή 05.06.2022. Ο καθαρισμός κάλυψε όλη τη βραχονησίδα σε συνδυασμό με το παράκτιο μέτωπό της  και συγκεντρώθηκε μεγάλος όγκος απορριμμάτων, κυρίως πλαστικών.

Η συγκεκριμένη δράση έτυχε θερμής υποστήριξης από τους επιχειρηματίες του θαλάσσιου τουρισμού Ενάλιος Κρουαζιέρες, Dreamy cruises καθώς και την Outdoor Activities. Αξίζει να σημειώσουμε την προσφορά ειδικού σκάφους ΑΜΕΑ του κ. Διονύση Τρωιάννου για τη συμμετοχή του στην εθελοντική δράση.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε στον Σύλλογο Κρεοπωλών Κεφαλληνίας και Ιθάκης.

Η Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλληνίας ευχαριστεί θερμά όλους όσους συμμετείχαν και βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτής της δράσης που έχει ως στόχο την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση της τοπικής μας κοινωνίας και την σημασία που έχει η αντίληψη  της συνευθύνης  σε ό,τι αφορά την προστασία του περιβάλλοντος.

 

 

 

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

Π.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & Π.Ε. ΙΘΑΚΗΣ

 

 

ΣΤΑΥΡΟΣ  Π. ΤΡΑΥΛΟΣ

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.