Οικονομία

Βικτώρια Αλεξανδράτου: Συντονίστρια του πάνελ με θέμα «Ενέργεια – Πράσινος μετασχηματισμός και ενεργειακή επάρκεια»

173views

Βικτώρια Αλεξανδράτου: συντονίστρια του πάνελ με θέμα «Ενέργεια – Πράσινος μετασχηματισμός και ενεργειακή επάρκεια»

Στο πλαίσιο του 3ου Φόρουμ Καινοτομίας, με τον τίτλο «Καινοτομία: Κινητήρια δύναμη της οικονομίας», το οποίο πραγματοποιήθηκε 21 και 22 Νοεμβρίου, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», με συνδιοργανωτές το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο και την Πρεσβεία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, ως Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου συντόνισα το πάνελ με θέμα: «Ενέργεια – Πράσινος μετασχηματισμός και ενεργειακή επάρκεια», με ομιλητές τους κυρίους Κώστας Παπαμαντέλλο, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της RWE Renewables Hellas, Σωτήρη Καπέλλο, Chief Operating Officer, Renewable Energy Sources, HELLENiQ ENERGY Holdings S.A. και Γιώργο Μακρυπίδης, Partner – Corporate Finance Leader, PwC Greece.

Συζητήθηκαν επίκαιρα θέματα ενέργειας, οι τρέχουσες εξελίξεις σε μια πρωτόγνωρη διεθνή ενεργειακή κρίση. Μια κρίση που επηρεάζει καθοριστικά, νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Το κλειδί για την αντιμετώπισή της είναι η επίτευξη της πράσινης μετάβασης.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.