Πολιτική

Ανακοίνωση της Λαικής Συσπείρωσης Ληξουρίου για την απαράδεκτη κατάσταση στην κεντρική λεωφόρο

136views

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΛΕΩΦΟΡΟ

Έχει περάσει περίπου 1,5 μήνας από τότε που ξεκίνησαν οι εργασίες απόξεσης της ασφάλτου για την τοποθέτηση νέας ασφαλτοστόστρωσης στην κεντρική λεωφόρο Ληξουρίου από τη θέση «Κολώνα» ως την περιοχή «Στρατώνα».

Ταυτόχρονα γίνονται και εργασίες υπογειοποίησης των καλωδίων της ΔΕΗ.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου του Δήμου Ληξουρίου είχαμε επισημάνει ότι υπάρχει πλημμελής λήψη μέτρων ασφαλείας κατά τις βραδινές ώρες, αλλά και μεγάλες λακκούβες στο οδόστρωμα.

Μετά και από τις πρόσφατες βροχοπτώσεις, η κατάσταση έχει χειροτερεύσει και είναι πολύ πιθανός ο κίνδυνος πρόκλησης ατυχήματος για μηχανάκια, αυτοκίνητα αλλά και πεζούς.

Απαιτούμε από τη Δημοτική αρχή Ληξουρίου και από κάθε αρμόδιο στο έργο αυτό να λάβουν όλα εκείνα τα μέτρα ώστε:

  1. Να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα, να ολοκληρωθεί άμεσα το έργο για να μην υπάρχουν ατυχήματα και ταλαιπωρία.
  2. Να ληφθούν από όλους τους αρμόδιους όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των κατοίκων της Παλικής και να αποκατασταθούν – έστω και προσωρινά ως την ολοκλήρωση του έργου – οι λακκούβες στο οδόστρωμα σε όλο το μήκος της Κεντρικής Λεωφόρου Ληξουρίου.

Ληξούρι, 5/11/2025

Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Ληξουρίου

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.