smart
Κοινωνία

Ανέλαβε καθήκοντα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία ο Πύραρχος ΓΚ Ζουναλής Χρήστος

158views

Με την υπ΄αριθμ. 6631 Φ. 201.1 / 04-02-2022 Απόφαση κ. Αρχηγού Πυροσβεστικού Σώματος, από 06-02-2023 καθήκοντα Διοικητή της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Κεφαλληνίας, ανέλαβε ο Πύραρχος Γ.Κ. Ζουναλής Χρήστος του Πελοπίδα .

Βιογραφικό Σημείωμα

Ο νέος Διοικητής της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Κεφαλληνίας γεννήθηκε στο Ζάρκο Τρικάλων, το 1973 και είναι έγγαμος με δύο παιδιά. Κατατάχτηκε στις τάξεις του Πυροσβεστικού Σώματος το Δεκέμβριο του 1996.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ

  • Ως Πυροσβέστης Υπηρέτησε στον 5ο Πυροσβεστικό Σταθμό Αθηνών.

  • Το 2000 εισήλθε στη Σχολή Ανθυποπυραγών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, από όπου αποφοίτησε το 2002.

  • Μετά την αποφοίτησή του, από τη Σχολή Ανθυποπυραγών, υπηρέτησε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Κω και εν συνεχεία στη Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Λάρισας.

  • Το έτος 2005 υπηρέτησε ως επικεφαλής στο Πεζοπόρο Τμήμα Θεσσαλίας και από το 2009 έως το 2011 στην Π.Υ. Σοφάδων ως Υποδιοικητής & Διοικητής αυτής.

  • Κατά τα έτη 2012 έως και 2018 υπηρέτησε σε διάφορες θέσεις στη Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Λάρισας και από το 2018 έως και το Μάρτιο του 2020 υπηρέτησε ως Διοικητής στο 2ο Πυροσβεστικό Σταθμό Π/Α Λάρισας.

  • Από το Μάρτιο του 2020 έως και την τοποθέτησή του στη Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Κεφαλληνίας, υπηρέτησε ως Διοικητής της 8ης Ε.Μ.Α.Κ. .

  • Έχει αποφοιτήσει από τη Σχολή Επιμόρφωσης και Μετεκπαίδευσης της Πυροσβεστικής Ακαδημίας και έχει παρακολουθήσει πλήθος προγραμμάτων επιμόρφωσης, σεμιναρίων και συνεδρίων.

  • Τέλος ο νέος Διοικητής της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Κεφαλληνίας ελπίζει σε μια τελεσφόρα και αγαστή συνεργασία με τις αρχές του Νομού και τους Φορείς (ιδιαίτερα τις εθελοντικές ομάδες της Γ.Γ.Π.Π.), ώστε να μεγιστοποιηθεί η αποτελεσματικότητα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και να ενισχυθεί το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών του Νομού και ως εκ τούτου θα επιδιώξει επαφές με τις αρχές και τους φορείς το προσεχές διάστημα.

Ο Διοικητής

Χρήστος Πελ. Ζουναλής

Πύραρχος Γ.Κ.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.