Πολιτική

Ύδρευση Ιθάκης: Νέα αντλία νερού στο Σταυρό και κτίριο αφαλάτωσης στο Κιόνι

271views

Ύδρευση Ιθάκης: Νέα αντλία νερού στο Σταυρό και κτίριο αφαλάτωσης στο Κιόνι

Με αποφάσεις του Γενικού Γραμματέα Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μανώλη Κουτουλάκη, εγκρίθηκαν επιχορηγήσεις 29.900€ για:

  • Προμήθεια νέας αντλίας μεταφοράς νερού στη Δημοτική Κοινότητα Σταυρού Ιθάκης (11.900€)

  • Προμήθεια υλικών αποκατάστασης κτιριακών υποδομών των μονάδων αφαλάτωσης Κιονίου που υπέστησαν ζημιές λόγω «Μπάλου» (18.000€)

Οι εγκρίσεις επιχορηγήσεων γίνονται στο πλαίσιο του έργου αναβάθμισης των μονάδων αφαλάτωσης της Ιθάκης και υλοποιούν τις δεσμεύσεις του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής για την ύδρευση της Ιθάκης.

Η Κυβέρνηση με σταθερό ενδιαφέρον και συνεχείς χρηματοδοτήσεις στηρίζει έμπρακτα την μεγάλη προσπάθεια του Δήμου Ιθάκης για επίλυση του υδατικού προβλήματος του νησιού.

Ο στόχος αυτός έχει επιτευχθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό, καθώς φέτος ήταν το πρώτο καλοκαίρι που η επάρκεια σε νερό δεν αποτέλεσε βασικό θέμα της καθημερινότητας των πολιτών της Ιθάκης.

Με αυτό το κεκτημένο συνεχίζουμε τη στήριξη του Δήμου για να διατηρήσει και να βελτιώσει την υδατική ασφάλεια και τις υποδομές της Ιθάκης.

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.