Πολιτική

“Ψωνίζει από το πανέρι” ο ολιγάρχης-Διόρισε σύμβουλο του τον Αντώνη Λουβερδή που δεν μπόρεσε να βγει ούτε στην Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ!

419views

Με το ζόρι προσπαθεί να κρατήσει κάποια στελέχη στην παράταξη του ο ολιγάρχης Δήμαρχος Μιχαλάτος ακόμα κι αν ανήκουν στα λεγόμενα “ρετάλια του ΠΑΣΟΚ”!

Ποιον νομίζετε πως θυμήθηκε να διορίσει σύμβουλο του ο κύριος Θεοφιλος τώρα που λήγει η θητεία του για να τον έχει ξανά υποψήφιο του στις ερχομενες εκλογές;

Ένα ξεχασμένο στέλεχος του τοπικού ΠΑΣΟΚ …”από την κρύπτη” , τον Αντώνη Λουβερδή, οποίος όχι μόνο είχε αποτύχει το 2019 να εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος (είχε κατέβει και πάλι με τον συνδυασμό του Μιχαλάτου) αλλά και πρόσφατα, το Μάιο του 2022, απέτυχε να εκλεγεί στην Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ.

Δεδομένου όμως ότι η μάχη των ερχόμενων δημοτικών εκλογών του 2023 θα είναι αδυσώπητη του ολιγάρχη Δημάρχου , που έχει αγχωθει πολύ , δεν του περίσσευει κανείς οπότε στη λογική “μάζευε κι ας είν ‘ και ρόγες” δεν διστάζει να “αγοράσει κι από το εκλογικό πανέρι”!!!

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.