Πολιτική

“Ψευτομαγκιές” Σαμούρη και Σπαθή στον ολιγάρχη Δήμαρχο- Δήλωσαν “απόντες” στην ψηφοφορία για την αύξηση των ακτοπλοϊκών!!! Αφού όλοι ξέρουν πως δεν πρόκειται να αφήσουν “τις καρεκλίτσες” που τους έδωσε ο ολιγάρχης γιατί κάνουν τους “ζόρικους”;

426views

Μεγάλη πλάκα έχουν οι Σαμούρης και Σταύρος Σπαθής…Προσπαθούν κατά καιρούς να το παίξουν “ζόρικοι” στον ολιγάρχη Δήμαρχο Μιχαλάτο και του κάνουν κάτι “ψευτομαγκιές” όπως στο τελευταίο δια περιφοράς δημοτικό συμβούλιο που δήλωσαν “απόντες” στην ψηφοφορία κατά της αύξησης των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων διότι προφανώς δεν θέλανε να χαλάσουν τις δημόσιες σχέσεις τους με την ναυτιλιακή εταιρία που εξυπηρετεί το νησί μας.

Όσοι πάντως είναι μυημένοι στα τοπικά δρώμενα ξέρουν πολύ καλά ότι τόσο ο Σαμούρης όσο και ο Σταύρος Σπαθής θα κάτσουν μέχρι τέλους με τον ολιγάρχη Δήμαρχο και θα δώσουν με πάθος την μάχη για την επανεκλογή του αφού δεν μπορούν να αρνηθούν το “μέλι” της εξουσίας και τρέμουν στην ιδέα μήπως χάσουν τις “καρεκλίτσες” που τους έχει δώσει ο “πολύς” Μιχαλάτος.

Άρα ας αφήσουν τις γελοιότητες αφού κανείς σοβαρός δεν πείθεται ότι θα τολμήσουν ποτέ να “αδειάσουν” τον ολιγάρχη Δήμαρχο.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.