ΚοινωνίαΠολιτική

Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αργοστολίου για την απώλεια του Γεράσιμου Αποστολάτου

174views

Ο  Δήμαρχος Αργοστολίου και το  Δημοτικό Συμβούλιο Αργοστολίου     σε έκτακτη δια Περιφοράς Συνεδρίαση σήμερα  Τρίτη 29 Μαρτίου 2022 με αφορμή την απώλεια του Γεράσιμου Αποστολάτου    και   αποφάσισαν την έκδοση του παρακάτω Ψηφίσματος :

 

ΨΗΦΙΣΜΑ

 

Ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος και το Δημοτικό Συμβούλιο Αργοστολίου  εκφράζουν την οδύνη τους για την απώλεια του τέως  δημοτικού συμβούλου και μαέστρου Γεράσιμου Αποστολάτου.    Με την ίδια ευαισθησία που διεύθυνε την Φιλαρμονική Σχολή  και τη Δημοτική Μπάντα «Διονύσιος Λαυράγκας» πρόσφερε  στους ευάλωτους συμπολίτες μας επί σειρά ετών , ως Πρόεδρος του Δημοτικού Γηροκομείου Αργοστολίου . Συμπάσχουν  και πενθούν με την οικογένειά του. Η ανιδιοτελής στάση ζωής του, το ήθος του, η ευαισθησία του  και η εμπειρία του θα λείψουν από το δημόσιο βίο.

Ο Γεράσιμος Αποστολάτος θα έχει πάντα μια θέση στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου και στις καρδιές μας, ενώ η στάση ζωής  του θα αποτελούν παράδειγμα για όλους εμάς τους νεότερους.

Ας αναπαύεται εν ειρήνη στη γη μας, τη γη αυτή που αγάπησε βαθιά και υπηρέτησε με αφοσίωση καθ’ όλη τη διάρκεια του βίου του.

 

Μάκη , σε αποχαιρετάμε με αγάπη και σεβασμό, καλό σου ταξίδι.

Για τους λόγους αυτούς  το Δημοτικό Συμβούλιο  Αργοστολίου

 

 

ΟΜΟΦΩΝΑ    ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ

  Να εκφραστούν τα συλλυπητήρια τoυ  Δημοτικού Συμβουλίου   στηv  Οικογένεια τoυ εκλιπόντος.

 Να τηρηθεί ενός  λεπτού σιγή στην μνήμη τoυ,  στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

  Να κατατεθεί στεφάνι στη σορό τoυ εκλιπόντος από τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο.

   Να αναγνωστεί το παρόν Ψήφισμα στην εξόδιο ακολουθία και να επιδοθεί στην οικογένεια του εκλιπόντος.

   Να αναρτηθεί το παρόν ψήφισμα στην ιστοσελίδα του Δήμου και να δημοσιευθεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

 Αιωνία του η Μνήμη.

 

 ΓΡΑΦΕΙΟ   ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ  ΔΗΜΟΥ  ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ          

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.