Κοινωνία

Χρονομετρήθηκε το πόσο διαρκεί το ιδανικό σεξ και για τα δυο φύλα και η απάντηση είναι plot twist

423views

Η ίδια μελέτη διευκρίνιζε ότι η επιθυμητή σεξουαλική επαφή κυμαίνεται συνολικά από επτά έως και δεκατρία λεπτά-συμπεριλαμβανομένων και των προκαταρκτικών, όμως το χρυσό πεντάλεπτο χαρακτηρίστηκε ως επαρκές.  Το πεντάλεπτο μάλιστα σεξ επιβεβαιώνεται και από άλλη έρευνα η οποία δημοσιεύτηκε στο New York Magazine το 2005 και ανέφερε ότι μια καλή συνουσία ολοκληρώνεται στα 5, 4 λεπτά αφήνοντάς τους όλους χαμογελαστούς. Kι αν τα πεντέμισι λεπτά ακούγονται λίγα, στην πράξη δεν είναι αν όλα γίνονται σωστά.

Αντιθέτως, θα λέγαμε ότι περισσότερο προβληματίζουν οι επαφές πολύ μεγάλης διάρκειας όταν δηλαδή ο άνδρας δεν έρχεται σε οργασμό και η γυναίκα κουράζεται ή ακόμα και πονάει ή -ναι μπορεί να γίνει χειρότερο βαριέται, παρά ένα τίμιο αποτελεσματικό πεντάλεπτο σεξΕπίσης να συνυπολογίσουμε ότι σημαντικό ρόλο στη διάρκεια που χρειάζονται δυο άνθρωποι για να έρθουν σε οργασμό παίζουν κι άλλοι παράγοντες, όπως η επιθυμία που νιώθει ο ένας για τον άλλο, το πόσο καιρό είναι μαζί, η ηλικία τους, υπό ποιες συνθήκες κάνουν σεξ κ.α. Δεν είναι το ίδιο πράγμα να κάνει σεξ ένα ζευγάρι στην αρχή της σχέσης του με ένα ζευγάρι που είναι παντρεμένο είκοσι χρόνια.

Τα περισσότερα άρθρα που αναφέρονται βέβαια στον τέλειο χρόνο που διαρκεί το σεξ για τις γυναίκες μιλούν για το “απόλυτο δεκαπεντάλεπτο” μέσα στο οποίο αν μια γυναίκα ποθεί τον σύντροφό της και έχει διάθεση για σεξ εκείνη τη στιγμή, αρκεί για τα προκαταρκτικά αλλά και για την κυρίως διείσδυση εάν φυσικά εκείνος γνωρίζει το σώμα της, το τί της αρέσει – και δεν το αναζητά εκείνη τη στιγμή- έχει ικανοποιητικές επιδόσεις, σκληρή στύση και ακούει τις ανάγκες της. Δεκαπέντε λεπτά συνολικής επαφής είναι αρκετά για να ευχαριστηθεί μια γυναίκα το σεξ, ενώ για έναν άνδρα, όχι μόνο φθάνουν, αλλά και περισσεύουν.

Χρονομετρήθηκε το πόσο διαρκεί το ιδανικό σεξ και για τα δυο φύλα και η απάντηση είναι plot twist

Θα μπορούσαμε πάντως να πούμε ότι αν συγκρίνουμε τις δυο αυτές έρευνες με μια παλαιότερη που έγινε το 1948 από τον Alfred Kinsey, έχει γίνει μια πρόοδος στη διάρκεια της σεξουαλικής συνεύρεσης από την πλευρά των ανδρών αφού τότε, το 75% των Αμερικανών  έφτανε σε οργασμό μόλις μέσα σε δυο λεπτά κάτι το οποίο δεν ικανοποιούσε τις συντρόφους τους. Μάλλον οι γυναίκες στα 50s δεν προλάβαιναν να καταλάβουν καν τι γίνεται. Και ακόμη χειρότερα, μάλλον δεν μπορούσαν και να συζητήσουν το τι τους συμβαίνει με τους συζύγους τους.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό που έχει σημασία είναι να προθερμαίνει κάποιος τόσο καλά τη σύντροφό του ώστε σε αυτά τα πέντε λεπτά της καθαυτής πράξης να καταφέρνει να έρχεται σε οργασμό ή να την περιποιείται αφού εκείνος τελειώσει ώστε να ολοκληρώσει κι εκείνη και να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Το σεξ είναι από τα πράγματα που δεν θέλουν κόπο, θέλουν τρόπο και όσα νούμερα κι αν δίνουν οι έρευνες είναι ενδεικτικά, ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και η χημεία του κάθε ζευγαριού ξεχωριστή. Για κάποιους μπορεί να είναι όλα ευκολότερα και για κάποιους άλλους δυσκολότερα, γι αυτό και πάνω απ’ολα ανάμεσα σε ένα ζευγάρι πρέπει να υπάρχει ειλικρίνεια και επικοινωνία.

ΠΗΓΗ https://dessou.gr/

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.