Κοινωνία

Χορηγία απινιδωτή στο Γενικό Λύκειο Ληξουρίου

284views

Ο Διευθυντής, οι Εκπαιδευτικοί, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και οι μαθητές-τριες του Γενικού Λυκείου Ληξουρίου θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την εταιρεία SENSE INTEGRATED AE για την αξιέπαινη και ευγενική χορηγία της μέσω του ιδιοκτήτη της κ.Παπαδάτου Παύλου, να μας προμηθεύσει με έναν (1) απινιδωτή ,υιοθετώντας την πρόταση του μαθητή μας και έφηβου βουλευτή Κεφ/νίας, Νικόλαου Χριστοδούλου.

Το συγκεκριμένο μηχάνημα κρίνεται εξόχως σημαντικό λόγω της ειδικής χρήσης του  και της μοναδικότητας του στη σωτηρία ζωής αλλά και ως απαραίτητος  εξοπλισμός πρώτων βοηθειών. Επιπλέον μπορεί να αξιοποιηθεί στο πλαίσιο μαθημάτων ή εξειδικευμένων προγραμμάτων που θα σχεδιαστούν στο μέλλον από το εκπ/κό προσωπικό του Σχολείου μας.

Ευχόμενοι η πράξη αυτή να βρει μιμητές σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, διατυπώνουμε τις ευχαριστίες μας εκ νέου, προσδοκώντας στη σφυρηλάτηση μίας συνεργασίας επί μακρόν, επ’ αγαθώ και επ’ ωφελεία όλων μας.

 

   Ο Διευθυντής 

Σπυρίδων Κατσιβέλης

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.