Πολιτική

“Χοντρό δούλεμα” του ολιγάρχη Μιχαλάτου στην τοπική κοινωνία -Αυτοπαινεύεται για υποτιθεμενα έργα στον αθλητισμό που είτε έχουν “βαλτώσει” είτε απλά δεν υπάρχουν

315views

Εντάξει ότι ο ολιγαρχης Μιχαλάτος είναι γνωστός “φιδέμπορας” κι ότι “δουλεύει ” όλο τον κόσμο το ξέρουν όλοι…

Στο χθεσινό όμως δημοτικό συμβούλιο ξεπέρασε και τον εαυτό του αφού όλο καμάρι δήλωσε …”περήφανος” για το γήπεδο 5 επί 5 στα Ομαλά που απλά δεν υπάρχει!!! Αλλά και για το γεγονός πως οι ανοιχτές εγκαταστάσεις του μπάσκετ στο Αργοστόλι είναι κλειστές μετά το παρ” ολίγον ατύχημα με την μπασκέτα που έσπασε!!!

Ακόμα δήλωσε συγκινημένος για το γήπεδο στις Κεραμειές που το έργο έχει “κολλήσει ” και κανείς δεν ξέρει πότε θα παραδοθεί…

Μιλάμε ότι ο άνθρωπος πήγε την πολιτική προπαγάνδα σε άλλο επίπεδο και από κοντά η δημοσιογραφική του ναυαρχίδα (inkefalonia) που έβγαλε το εβδομαδιαιο άρθρο -επαινο στο αφεντικό της για το …”αόρατο έργο του” !!! στον αθλητισμό…Είναι αυτό που λέμε “όταν η πραγματικότητα διαψεύδει τις επιθυμίες του αφεντικού τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα”!!!

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.