Κοινωνία

Χαμόγελα χάρισε στα παιδιά ο Εμπορικός Σύλλογος “Η Κράνη”

157views

Χαρούμενες εορταστικές δράσεις ετοίμασε ο Εμπορικός Σύλλογος “Η Κράνη” το Σάββατο 27  και την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου.

Μικροί και μεγάλοι γιόρτασαν με παιχνίδια και δραστηριότητες έξω από το Ταχυδρομείο. Ο Άγιος Βασίλης  “προσγειώθηκε” δίπλα στο σπιτάκι του Εμπορικού Συλλόγου με μικρούς και μεγάλους να τρέχουν να φωτογραφηθούν μαζί του. Δίπλα ακριβώς οι “βοηθοί” του ζέσταναν τα πινέλα για να μεταμορφώσουν τα πρόσωπα των παιδιών με υπέροχα χρώματα και σχέδια.

Από την παρέα του Άη Βασίλη δεν έλειψαν και τα ξωτικά με εργαστήρια ζωγραφικής και διάφορα παιδικά παιχνίδια όπως τρίλιζα και άλλα πολλά με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και τραγούδια να ομορφαίνουν την γιορτινή ατμόσφαιρα.

Η δράση θα συνεχιστεί και τη Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου.

Χρόνια Πολλά!

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.