ΠολιτικήΤουρισμός

Φιλοξενία Ολλανδών ανταποκριτών σε Λευκάδα και Κεφαλονιά

192views

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων σε συνεργασία με το γραφείο του ΕΟΤ που εδρεύει στην  Ολλανδία, προέβη σε φιλοξενία (Fam trip) τεσσάρων ατόμων της ταξιδιωτικής τηλεοπτικής εκπομπής 3op Reis η οποία προβάλλεται για 16 χρόνια σε Εθνικό τηλεοπτικό δίκτυο της χώρας.

Τα μέλη του τηλεοπτικού συνεργείου επισκέφθηκαν τη Λευκάδα από τις 27 έως τις 30 Μάιου ενώ στη Κεφαλονιά διέμειναν από τις 30 Μάιου  έως 2 Ιουνίου 2022.

Kατά τη παραμονή της αποστολής στα νησιά μας πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις σε τουριστικά και πολιτιστικά αξιοθέατα όπου οι συμμετέχοντες έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.  Επίσης κινηματογράφησαν δραστηριότητες με τις οποίες  ασχολείται η εκπομπή τους όπως kite surf και εξερεύνηση σπηλαίων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι  Ολλανδοί αγαπούν να  επισκέπτονται  τα Ιόνια Νησιά και έχουν υψηλό βιοτικό επίπεδο. Είναι μια σημαντική χώρα εισερχόμενου τουρισμού για τη Περιφέρεια μας, για το λόγο αυτό της δίδουμε τη δέουσα προσοχή.

 

Από το Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη

Τουρισμού & Πολιτισμού.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.