Πολιτική

Φαραντούρης: Τι δήλωσε στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ ο υποψήφιος βουλευτής Κεφαλονιάς & Ιθάκης

159views
Για την Κεφαλονιά & Ιθάκη:
“Στην Κεφαλονιά και στην Ιθάκη είμαστε παιδιά του Οδυσσέα, έχουμε τον σπόρο της περιπλάνησης και της αναζήτησης μέσα μας γι’ αυτό ίσως έχουμε και τη μεγαλύτερη ομογένεια στα πέρατα του κόσμου”.
Για την αποδοχή Τσίπρα – Μητσοτάκη:
“Είχαμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε και εδώ στην Κεφαλονιά την αμεσότητα και την αποδοχή που έχει ο Αλέξης Τσίπρας από τον κόσμο. Ο ένας αρχηγός κυκλοφορεί με διμοιρίες των ΜΑΤ, ο άλλος κυκλοφορεί και επικοινωνεί με αμεσότητα και απλότητα με όλους.”
Για την περίοδο 2015-2019 σε σχέση με την κυβέρνηση Μητσοτάκη:
“Κουνάνε το δάχτυλο αυτοί που οδήγησαν τη χώρα στη χρεωκοπία και τα μνημόνια. Ο ΣΥΡΙΖΑ, με όλες τις ατέλειες και τα προβλήματα, παρέδωσε γεμάτα ταμεία, αξιοπρέπεια και αυτοπεποίθηση της χώρας στην ΕΕ, την Ανατολική Μεσόγειο και τα Βαλκάνια, κράτησε χαμηλές τις τιμές παντού και προστάτευσε τα δημόσια αγαθά: το νερό, την παιδεία, την υγεία.”
Ακούστε τον Νικόλα Φαραντούρη:

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.