Πολιτική

Φίλοι της παλιάς “ΙΣΧΥΡΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ”:Μην “ξεπουλάτε” άλλο τους ψηφοφόρους σας. Αν δεν μπορείτε ή δεν θέλετε να κάνετε αντιπολίτευση παραιτηθείτε.

428views

Οι μεγάλες πολιτικές παρατάξεις είναι και για τις νίκες και για τις ήττες. Όταν όλοι στηρίζαμε τον Αλέξανδρο Παρίση και τα στελέχη του θεωρούσαμε πως θα έχουμε σε κάθε περίπτωση μία πολιτική ομάδα που θα εκφράζει τις αυτοδιοικητικές μας απόψεις και θα μας καλύπτει πολιτικά.

Δυστυχώς όμως η πραγματικότητα μας διέψευσε. Τρία χρόνια τώρα τα πρόσωπα που έχουν απομείνει στην παλιά “ΙΣΧΥΡΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ”είτε δεν “πατάνε” στα συμβούλια είτε εμφανίζονται μόνο για να στηρίξουν τον κύριο Μιχαλάτο είτε είναι γενικά αδιάφοροι και υποτονικοί.

Μάλιστα εσχάτως εφευρέθηκε και μία πρωτάκουστη θεωρία ότι “δεν πρέπει να υπάρχει αντιπολίτευση για τα πρώτα τρία χρόνια της δημαρχιακής θητείας για να αφήνεται ελεύθερος ο κύριος Μιχαλάτος να ξεδιπλώσει το όραμά του για τον τόπο”!!!

Όχι κύριοι δεν τρώμε κουτόχορτό και δεν σας στηρίξαμε για να “βάζετε πλάτη” σε ένα ανύπαρκτο Δήμαρχο που ενδιαφέρεται μόνο για την πολιτική του παρέα. Ορθά λοιπόν διαχωρίσαμε την θέση μας από εσάς , ορθά συμμετέχουμε στην νέα δημοτική παράταξη “Δήμος Αργοστολίου : Παρόν και Μέλλον ” ακολουθώντας τον Νίκο Ανουσάκη κι ορθά ετοιμαζόμαστε για την μεγάλη εκλογική μάχη χωρίς εσάς. Προσωπικά θεωρώ ότι θα έπρεπε να έχετε παραιτηθεί από καιρό ως μία ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στους ψηφόφορους σας αφού δεν μπορείτε ή δεν θέλετε να πράξετε το καθήκον σας.

Ανδρέας Μαρκαντωνάτος , στέλεχος της παράταξης “Δήμος Αργοστολίου : Παρόν και Μέλλον” με επικεφαλής τον Νίκο Ανουσάκη

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.