Κοινωνία

Υπέροχους σιροπιαστούς λουκουμάδες κέρασε η Λέσχη Ψαράδων

425views

Μία πολύ όμορφη βραδιά είχαν ετοιμάσει δύο αξιόλογοι και δραστήριοι επαγγελματίες του νησιού μας ο Παναγής Κουνάδης Πρόεδρος του Συλλόγου Μελισσοκόμων και ο Ανδρέας Σολωμός Πρόεδρος των Ψαράδων Κεφαλληνίας.

Η συνάντηση έγινε στο παλιό κτίριο που φιλοξενούσε παλιά εστιατόριο, στην περιοχή Μαιστράτο του Αργοστολίου. Εκεί βρίσκεται πλέον η Λέσχη Ερασιτεχνικών Ψαράδων, μέσα ο χώρος έχει επιπλωθεί με διάφορα έπιπλα αλλά και τηλεόραση που έχουν προσφέρει φίλοι και μελη της Λέσχης, στην είσοδο το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στολισμένο ενώ οι δύο σόμπες κρατούσαν ζεστή συντροφιά στον κόσμο που ερχόταν για να ευχηθεί καλή χρονιά.

Στο μικρό κουζινάκι που διαθέτει το κτίριο της Λέσχης είχαν ετοιμάσει από νωρίς νόστιμους σιροπιαστούς λουκουμάδες για να κεράσουν τους φίλους και τα μέλη των δύο Συλλόγων ότι πρέπει δηλαδή για να περάσει ευχάριστα και γλυκά η βραδιά.

Και του χρόνου.

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.