Κοινωνία

Το 4ο Δημοτικό Σχολείο Αργοστολίου επισκέφθηκε τον Αερολιμένα Κεφαλληνίας “Άννα Πολλάτου”

77views

4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στη Fraport Greece του Αερολιμένα Κεφαλληνίας “Άννα Πολλάτου” και συγκεκριμένα στους υπεύθυνους που ανέλαβαν την υλοποίηση του εκπαιδευτικού προγράμματος σε θέματα λειτουργίας και ασφάλειας του Αερολιμένα. Επιπλέον ευχαριστούμε την Αερολιμενάρχη ,τους/τις Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας, την Πυροσβεστική και τη Μετεωρολογική Υπηρεσία, για τη θερμή υποδοχή και την άψογη διεξαγωγή του προγράμματος για τους μαθητές/τριες της Α΄ και Δ΄ τάξης του 4ου Δημοτικού Σχολείου . 

Η άμεση ανταπόκριση που επέδειξαν στο αίτημά μας είναι πραγματικά αξιέπαινη και χαίρει συγχαρητηρίων καθώς δίνουν τη δυνατότητα της σύνδεσης σχολείου και ευρύτερου κοινωνικού περιβάλλοντος.

Η Διευθύντρια

Υβόννη Αλυσανδράτου

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.