Αθλητισμός

Το 1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ Αθλημάτων Υγρού Στίβου στο Αργοστόλι το Σάββατο, 9 Σεπτεμβρίου

321views

Ο Δήμος Αργοστολίου  διοργανώνει το 1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ Αθλημάτων Υγρού Στίβου στο Αργοστόλι το Σάββατο, 09 Σεπτεμβρίου 2023 στο Κολυμβητήριο του Αργοστολίου.

Το Φεστιβάλ διοργανώνεται με ευκαιρία την ολοκλήρωση των εργασιών που πραγματοποιήθηκαν στο Κολυμβητήριο του Αργοστολίου με τη συμμετοχή αθλητών-τριων όλων των κολυμβητικών σωματείων του νησιού μας και αντιπροσωπείας εθνικών ομάδων καλλιτεχνικής κολύμβησης Σερβίας και Ελλάδος . Στόχος της εκδήλωσης είναι η επαφή με τα αθλήματα του υγρού στίβου, η ενημέρωση του κοινού ότι το κολυμβητήριο παραμένει ανοιχτό κατά την χειμερινή περίοδο, αφού η πισίνα είναι θερμαινόμενη, η επίδειξη της δουλειάς που έγινε αυτή την περίοδο από τα αθλητικά μας σωματεία, καθώς και η καθιέρωση του και η ανάπτυξη του τα επόμενα έτη.

Το πρόγραμμα του 1ου Φεστιβάλ Αθλημάτων Υγρού Στίβου διαμορφώνεται ως εξής:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ:

17:00   ΕΝΑΡΞΗ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΕΠΙΣΗΜΩΝ

ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ 

17:15  ΚΛΑΣΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΑΓΟΡΙΑ-ΚΟΡΙΤΣΙΑ

            ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΑΓΟΡΙΑ-ΚΟΡΙΤΣΙΑ

            ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΣΕΡΒΙΑΣ

            ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

            ΑΓΩΝΑΣ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΓΟΡΙΑ Κ15

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.