Κοινωνία

Το Σωματείο Συνταξιούχων Κεφαλονιάς και Ιθάκης “Ο Σπάρτακος” συμμετείχε στις κινητοποιήσεις στην Πάτρα

143views

ΣΩΜΑΤΕΊΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΎΧΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ”

 

Το Σωματείο μας με απόφαση του Δ.Σ. συμμετείχε στην κινητοποίηση των Συνταξιούχων στις 9-12-2022 στην ΠΑΤΡΑ διεκδικώντας τα δίκαια αιτήματα μας

  •    Την άμεση καταβολή  των πληρωμένων δώρων μας 
  •    Την ενσωμάτωση της προσωπικής διαφοράς στις συντάξιμες αποδοχές μας. Να δοθεί αύξηση μετά από 13 χρόνια σε όλες τις συντάξεις κύριες και επικουρικές.  
  •   Αύξηση της εθνικής σύνταξης στα 650 ευρώ, από τα 360 και 384 ευρώ, που είναι σήμερα.
  •  Άμεση καταβολή σε όλους τους συνταξιούχους των αναδρομικών, Επικουρικών και Δώρων του 11μηνου για το 2015.
  • Να σταματήσει κάθε ιδιωτικοποίηση στο δημόσιο σύστημα υγείας με άμεση πρόσληψη γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού.
  • Να προσληφθεί προσωπικό στον ΕΦΚΑ, να εκκαθαριστούν και να αποδοθούν στους δικαιούχους το συνολικό ποσό των συντάξεων τους, κύριας, παράλληλης, διαδοχικής, εφάπαξ, επικουρικής.   

Είμαστε ξανά στον δρόμο του αγώνα γιατί δεν ανεχόμαστε την απαίσια μαύρη προπαγάνδα, τα ψέματα και τις μισές αλήθειες από την κυβέρνηση, από μερίδα μέσων Μαζικής Ενημέρωσης που είναι χειρότερα από το ψέμα, ότι τάχα όλοι οι συνταξιούχοι  θα πάρουν αυξήσεις.

Δεν έχουμε αυταπάτες ότι μέσα από την εναλλαγή των κυβερνήσεων στην εξου­σία θα λυθούν τα προβλήματά μας. Αντίθετα πιστεύουμε ότι αυτά δεν χωράνε στις πολιτικές τους, αφού αυτές καλύπτουν μόνο τα προβλήματα των επιχειρηματικών ομίλων. Έχουμε την πείρα μιας ζωής αλλά και των τελευταίων χρόνων ότι όποιος θα παίρνει την κυβερνητική σκυτάλη θα είναι χειρότερος από τον προηγούμενο γιατί αυτό απαιτούν οι επιχειρηματικοί όμιλοι. Με την μαζική συμμετοχή μας στους αγώνες θα βάλουμε φραγμό στις αντιλαϊκές τους πολιτικές.

Αργοστόλι 10-12-2022

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.