ΚοινωνίαΠολιτισμός

Το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου η παρουσίαση του βιβλίου της ιατρού Ελευθερίας Κρικέλη «Ο κύριος Σταίν Κρέμς»

260views

Οι Εκδόσεις ΕΛΛΗΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ, ο Πολιτιστικός, Λαογραφικός, Ιστορικός  Σύλλογος Κεφαλληνίας & Ιθάκης  «Το Ριφόρτσο» και το βιβλιοπωλείο «Φάρος», σας προσκαλούν στην πρώτη πανελλήνια παρουσίαση του νέου βιβλίου της ιατρού Ελευθερίας Κρικέλη (το γένος Καλογεράτου) «Ο κύριος Σταίν Κρέμς».

 Για το βιβλίο θα μιλήσει ο ερευνητής, συγγραφέας και Αντιδήμαρχος Δήμου Ληξουρίου Γεράσιμος Γαλανός.

 Συντονίζει η επιμελήτρια του βιβλίου, Μαρία Ντότσικα.

 Την εκδήλωση θα επιμεληθεί μουσικά, η μαέστρος & σοπράνο Χριστίνα Ρόκκου, με την συνοδεία της πιανίστριας Ευαγγελίας Φραγκιά.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, Θα λειτουργήσει και έκθεση φωτογραφίας – καρτποστάλ του γνωστού Κεφαλονίτη φωτογράφου της προσεισμικής Κεφαλονιάς, Ερωτόκριτου Καλογεράτου, πατέρα της συγγραφέα.

Σάββατο, 2 Σεπτεμβρίου και ώρα έναρξης 20:30, Κοργιαλένειος Βιβλιοθήκη, Αργοστόλι.

Είσοδος ελεύθερη.

 Η γιατρός Ελευθερία Κρικέλη, έγινε γνωστή από το βιβλίο «Από Αύγουστο σε Αύγουστο», το οποίο έχει βραβευθεί από την Ακαδημία Αθηνών.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.