Αθλητισμός

Το πρόγραμμα του 12ου Βαλλιάνειου Αγώνα Δρόμου

128views

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 12ου  ΒΑΛΛΙΑΝΕΙΟΥ

Δείτε αναλυτικά:

10.30 Συμπληρωματικές εγγραφές ενηλίκων και παραλαβή αριθμών όσων δεν τους έχουν παραλάβει  την προηγούμενη του αγώνα. Γράφονται έως 50 ενήλικες επιπλέον της ηλεκτρονικής εγγραφής με επίσημη  χρονομέτρηση και  όσοι θέλουν να συμμετάσχουν επιπλέον  λαμβάνουν μέρος χωρίς καταγραφή χρόνου. ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΑ 10ΚΜ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΩΝ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

 

10.30 -10.45 Δίνεται η εκκίνηση των παιδικών αγώνων (με παρουσία μαζορετών από το Εργαστήρι χορού PIROUΕTTE, το θέατρο Θέαμα και τον Αργο του Βαλλιανείου)

11.15 Προθέρμανση αθλητών για τα 10κμ.

11.25 Συγκέντρωση αθλητών στον χώρο της αφετηρίας  (με παρουσία μαζορετών από το εργαστήρι χορού Pirouette)

11.30 Εκκίνηση αγώνα 10κμ

11.45 Χορευτικό πρόγραμμα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μπάλο

13.00 Αγώνες Δύναμης Γυναικών

13.15 Χορευτικό Πρόγραμμα από τον ΠΣ Μπάλο

13.20  Έναρξη απονομών

 

Λήξη  ηλεκτρονικών εγγραφών Πέμπτη  12.00 πμ. Παραλαβή αριθμών Σαββάτο ώρα 18.30 στο ισόγειο του Δημοτικού Θεάτρου Αργοστολίου. Παράλληλα θα γίνει μία διάλεξη περί αυτοβελτίωσης, με δυνατότητα διαδραστικής συμμετοχής αθλητών.

Εκ της οργανωτικής Επιτροπής

 

Σαμόλη Ευαγγελία, Φωκά Αικατερίνη, Φωκάς Διονύσιος

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.