ΚοινωνίαΠολιτισμός

Το πρόγραμμα δραστηριοτήτων της καλοκαιρινής εκστρατείας 2022

169views

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

ΤΗΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ 2022

 

Έχουμε ήδη γνωστοποιήσει ότι η Ιακωβάτειος Βιβλιοθήκη θα συμμετάσχει στο φετινό πρόγραμμα της «Καλοκαιρινής Εκστρατείας Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2022» με θέμα «Διαδρομές ανάγνωσης …άκουσε, δες, μάθε, γέλα!» και σήμερα κοινοποιούμε το Πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει ποικίλες και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες.

Καλούμε τους γονείς να προτρέψουν τα παιδιά τους ηλικίας 4 έως 14 ετών να πάρουν μέρος στο Πρόγραμμα της Καλοκαιρινής Εκστρατείας, καθώς θα τους προσφέρει μια ανεπανάληπτη καλοκαιρινή εμπειρία.

Καλούμε τα παιδιά ηλικίας 4 έως 14 ετών να πλαισιώσουν όλες τις δραστηριότητες του Προγράμματος, προκειμένου να απολαύσουν τη χαρά της γνώσης, της συμμετοχής και της δημιουργίας.

Οι δραστηριότητες με την καθοδήγηση των εθελοντριών-εμψυχωτριών θα πραγματοποιούνται το πρωί στις 11 η ώρα στο χώρο του Μουσείου Ληξουρίου, ενώ η Γιορτή Έναρξης θα γίνει στον ίδιο χώρο την Πέμπτη, 30 Ιουνίου στις 7 μ.μ.

Για κάθε πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στα γραφεία της Ιακωβατείου Βιβλιοθήκης (Βάσω Μαθιουδάκη) όλες τις ημέρες της εβδομάδας εκτός από Δευτέρα και Κυριακή, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι.

Δροσερές ευχαριστίες απευθύνουμε στην καλή φίλη της Ιακωβατείου Βιβλιοθήκης Αριστέα Χαριτάτου, η οποία πρόθυμα ανέλαβε να δροσίσει τα παιδιά της Καλοκαιρινής Εκστρατείας, εξασφαλίζοντάς τους νερά και αναψυκτικά καθώς και γλυκίσματα για όλη την περίοδο των δραστηριοτήτων.

Και συγκεκριμένα ευχαριστούμε το Σούπερ Μάρκετ-Φρουτεμπορική Ευστάθιου Λυκούδη για τη δωρεά νερών, το Σούπερ Μάρκετ Αδελφών Ευαγγελάτου για τη δωρεά χυμών και την Αριστέα Χαριτάτου για τη δωρεά μπισκότων.

 

Επισυνάπτουμε το Πρόγραμμα της Καλοκαιρινής Εκστρατείας.

 

ΤΟ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΤΗΣ ΙΑΚΩΒΑΤΕΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.