ΟικονομίαΠολιτική

Το νότιο Ιόνιο βγαίνει από την απομόνωση!

230views

Το νότιο Ιόνιο βγαίνει από την απομόνωση!

Η έναρξη των εργασιών κατασκευής του αυτοκινητοδρόμου Πατρών-Πύργου, μας γεμίζει με χαρά, ικανοποίηση και αισιοδοξία για το μέλλον.

Επιτέλους οι πολίτες της Δυτικής Ελλάδας αλλά και της Ζακύνθου, της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης θα αποκτήσουν έναν ασφαλή, σύγχρονο δρόμο που θα τους συνδέει με την υπόλοιπη Ελλάδα.

Θα αντικαταστήσει έναν δρόμο ακατάλληλο, επικίνδυνο, όπου έχουμε πληρώσει βαρύ φόρο αίματος εδώ και πολλά χρόνια.

Με την ολοκλήρωση του νέου αυτοκινητοδρόμου οι πολίτες αλλά και οι επισκέπτες μας θα μπορούν με ταχύτητα και ασφάλεια να απολαύσουν τον τόπο μας, ενισχύοντας την εμπορική και επιχειρηματική δραστηριότητα και φυσικά το τουριστικό ρεύμα.

Έτσι σε συνδυασμό με τον αυτοκινητόδρομο Αμφιλοχία-Βόνιτσα που ήδη κατασκευάζεται και φυσικά την Εγνατία και την Ιόνια Οδό που ήδη λειτουργούν, η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων βγαίνει οριστικά από την απομόνωση!

Φυσικά χρειάζονται κι άλλες παρεμβάσεις στο κομμάτι των υποδομών, όμως είμαστε βέβαιοι πως με σκληρή δουλειά και πάνω απ’ όλα συνεργασία, θα τα καταφέρουμε!

Από το γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας & Ανταγωνιστικότητας


Γεώργιος Στασινόπουλος
Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας & Ανταγωνιστικότητας

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.