Πολιτισμός

Το Μικρό Θέατρο Λάρισας σε ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ & ΛΗΞΟΥΡΙ στις 11 & 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ με την ORIGINAL παράσταση “Ο ΛΑΓΟΣ & Η ΧΕΛΩΝΑ”

286views

Στα πλαίσια της αριστης συνεργασιας μας ολα αυτα τα χρονια , θα θελαμε την καταλληλη προωθηση- δημοσιευση της παραστασης μας απο εσας. Ανταποδοτικα σας δινουμε απο 2 διπλές προσκλήσεις τις οποιες μπορειτε να χρησιμοποιησετε οπως θέλετε!

Το Μικρό Θέατρο Λάρισας , κλείνοντας αισίως τα  13 χρόνια συνεχούς παρουσίας στον χώρο του ποιοτικού παιδικού θεάτρου ,παρουσιάζει για 12η χρονιά στην πόλη σας, μια παιδική παράσταση που θα μιλήσει στην καρδιά των μικρών μας αλλά και στις μνήμες των μεγαλύτερων φίλων μας.

“Ο ΛΑΓΟΣ & Η ΧΕΛΩΝΑ ( Η ORIGINAL ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ)

Ο Λαγός και η Χελώνα, Η Αλεπού και το Κοράκι, Ο Τζίτζικας και ο Μέρμηγκας,  Η Αλεπού και τα Σταφύλια,  Η Αλεπού και ο Τράγος ,ο Ψεύτης Βοσκός & ο Ήλιος και Βοριάς, μετρούν αιώνες ιστορίας και δεν παύουν ποτέ να αποτελούν την επιτομή της ηθικοδιδαχής. Μέσα από τον συμβολικό και αλληγορικό τους χαρακτήρα, οι μύθοι του Αισώπου έχουν ιδιαίτερη χάρη, θαυμαστή απλότητα κι άφταστη διδακτικότητα. Με τη μοναδική ικανότητα του Αισώπου να δίνει στα ζώα των μύθων του ανθρώπινη ιδιότητα, ψυχή και λαλιά, αλλά και το επιμύθιο που ήταν πάντοτε απλοϊκό κι εύληπτο για τα παιδιά. Έτσι και στην παράστασή μας οι εξανθρωπισμένοι ήρωες διδάσκουν αλλά πρώτα μαθαίνουν και οι ίδιοι από τα παθήματά τους.

ΑΥΛΕΙΟΣ ΧΩΡΟΣ «ΞΕΝΙΑ» – ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ

ΠΕΜΠΤΗ 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – ΩΡΑ 21.00

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ : ΘΕΑΤΡΟ ΚΕΦΑΛΟΣ 26710 25600

& VIVA.GR  – INFO : 6974797109-ΕΙΣΟΔΟΣ 10€

ΑΥΛΕΙΟΣ ΧΩΡΟΣ 1ου ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟΥ – ΛΗΞΟΥΡΙ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – ΩΡΑ 21.00

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ –  ΗΑPPY HOUSE –  26710 92411

& VIVA.GR  – INFO : 6974797109 – ΕΙΣΟΔΟΣ 10€

Με Εκτίμηση
Καράτζιος Δημήτριος
Θεατρικές Παραγωγές
6974797109  www.mikro-theatro.gr – https://www.facebook.com/mikrotheatro/ –  https://www.instagram.com/mikrotheatrolarisas/?hl=el
 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.