Υγεία

Το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «Φίλοι που μένουν στην Κεφαλονιά» “FLIK” πρόσφερε δύο κλίνες στο Νοσοκομείο Κεφαλληνίας

38views

Εκ μέρους της Διοίκησης του Νοσοκομείου εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στο Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «Φίλοι που μένουν στην Κεφαλονιά» Δ.Τ. “FLIK” και στο Νόμιμο Εκπρόσωπό τους κο.David Danbury για την δωρεά δύο (2) ηλεκτρικών κλινών του Οίκου LINET, μοντέλο ESSENZA 300. αξίας τεσσάρων χιλιάδων ευρώ (4.000€) εκάστη .

Η όλη προμήθεια εξοπλισμού ανέρχεται σε δαπάνη ύψους οκτώ χιλιάδων ευρώ (8.000€) άνευ ΦΠΑ.

Οι δύο αυτές κλίνες εγκαταστάθηκαν στην Παθολογική Κλινική για χρήση τους από το Καρδιολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου μας.

Η πράξη αυτή καταδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον για την κοινωνία του νησιού μας, συμβάλλοντας σημαντικά στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας. Αποτελεί δε και μία πράξη συμπαράστασης προς το προσωπικό του νοσοκομείου, το οποίο με την προσφορά αυτήν βελτιώνει και αναβαθμίζει τις υπηρεσίες του.

Ο Διοικητής του Γ.Ν.Κεφαλληνίας

Δημήτρης Μαρτίνης

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.