Πολιτική

Το μήνυμα των υποψηφίων της Κοινότητας Σκάλας με την “Δημοτική Συμπολιτεία”: Πάλι μαζί θα δουλέψουμε για την συνέχιση της ανάπτυξης και τον καλλωπισμό  της περιοχής μας

260views

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΚΑΛΑΣ

Αγαπητές συμπολίτισσες και αγαπητοί συμπολίτες, 

τα τελευταία χρόνια μαζί καταφέραμε την πεζοδρόμηση του κεντρικού δρόμου του χωριού, την ανάπλαση κοινόχρηστων χώρων, την ασφαλτόστρωση τοπικών δρόμων και καταβάλαμε προσπάθειες για την αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών μας. Σήμερα διεκδικούμε την ανανέωση της εμπιστοσύνης σας για να συνδιαθέσουμε τις δυνάμεις μας. Πάλι μαζί θα δουλέψουμε για την συνέχιση της ανάπτυξης και τον καλλωπισμό  της περιοχής μας, για την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου Σκάλας, για την χωροθέτηση τουριστικού αγκυροβολίου στον οικισμό μας και για την αξιοποίηση των πόρων που απορρέουν από τον τουρισμό, για μια πιο δραστήρια και πιο όμορφη κοινότητα.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΚΑΛΑΣ

ΖΑΠΑΝΤΗ ΕΙΡΗΝΗ του ΣΠΥΡΟΚΩΣΤΑ, Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις

ΖΑΠΑΝΤΗ ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ, Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις

ΠΑΝΤΕΛΕΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ, Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις

ΣΠΑΘΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΠΑΝΑΓΗ, Ελεύθερος Επαγγελματίας

ΤΟΥΛΑΤΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥΛΑ του ΑΓΓΕΛΟΥ, Ιδιωτική Υπάλληλος

ΤΡΑΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ, Συνταξιούχος

ΤΡΑΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, Συνταξιούχος

ΤΣΙΜΑΡΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ του ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ, Ελεύθερος Επαγγελματίας

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.