Πολιτική

Το μήνυμα του Δημάρχου Αργοστολίου Θεόφιλου Μιχαλάτου για τη νέα σχολική χρονιά

211views

Αργοστόλι, 11-09-2022

Αγαπητά μου παιδιά,

Αύριο ξεκινάει μια νέα σχολική χρονιά γεμάτη εμπειρίες, προκλήσεις και δημιουργικές περιπέτειες. Αξιοποιείστε όλες τις γνώσεις που θα ξεδιπλωθούν μπροστά σας και βασιστείτε σε αυτές για να πετύχετε τους στόχους σας και να διαμορφώσετε τον κόσμο όπως εσείς επιθυμείτε για το μέλλον σας.

Μην σταματήσετε ούτε μια στιγμή στις δυσκολίες. Σας διαβεβαιώνω ότι ξεπερνιούνται με επιμονή, προσπάθεια και τη βοήθεια των εκπαιδευτικών σας και των γονέων σας.

Το σχολείο άλλωστε αποτελεί μια μικρογραφία της κοινωνία μας. Συμμετέχετε ενεργά, αποκτήστε εφόδια και δεξιότητες και αφήστε το αποτύπωμα σας για τους επόμενους.

Εμείς ως Δήμος  και με τη πολύτιμη συμβολή των σχολικών επιτροπών ενεργήσαμε έγκαιρα προκειμένου να είναι όλα έτοιμα σήμερα και να ξεκινήσει η νέα χρονιά με ασφάλεια και χωρίς προβλήματα. Όπως άλλωστε και σε όλη τη διάρκεια αυτής  θα είμαστε σε ετοιμότητα προκειμένου να εξασφαλίσουμε τη συνεχή και απρόσκοπτη λειτουργία της σχολικής κοινότητας.

 

Σας εύχομαι από καρδιάς

Καλή Σχολική Χρονιά με Υγεία & Πρόοδο

Κάθε επιτυχία στους στόχους σας

Θεόφιλος Μιχαλάτος

Δήμαρχος Αργοστολίου

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.