Πολιτισμός

Το Θεατρικό Εργαστήρι Σύγχρονης Tέχνης Κεφαλονιάς παρουσιάζει το έργο του Ζαν Ζενέ ¨ΚΑΜΠΑΡΕ ΟΙ ΔΟΥΛΕΣ”

295views
Το Θεατρικό Εργαστήρι Σύγχρονης Tέχνης Κεφαλονιάς παρουσιάζει το έργο του Ζαν Ζενέ ¨ΚΑΜΠΑΡΕ ΟΙ ΔΟΥΛΕΣ”

Η ΚΛΑΙΡΗ ΚΑΙ Η ΣΟΛΑΝΖ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ Οι Δούλες του Ζενέ είναι οι αντιηρωίδες της τραγωδίας της ζωής μας. Αλλά όπως όλα τα πράγματα στην ζωή μας, δεν είναι μόνο τραγικά ή κωμικά, αλλά συνυπάρχουν το γέλιο με το κλάμα!

Έτσι οι δούλες είναι Σκληρές, τρυφερές, αστείες, βίαιες, συγκινητικές και πάνω από όλα έχουν μία βαθιά ανάγκη για ”παιχνίδι” μέχρι τελικής πτώσης .

Αυτή την ανάγκη που κινεί το ίδιο τα Θέατρο και κρατάει ζωντανή την επιθυμία μας να καταφεύγουμε σε αυτό είτε σαν δημιουργοί είτε ως κοινό. ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ”ΚΑΤΙ” ΠΟΥ Η ΖΩΗ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΥΒΕΙ! ΚΑΜΠΑΡΕ ΟΙ ΔΟΥΛΕΣ από το Θεατρικό Εργαστήρι Σύγχρονης Τέχνης Κεφαλονιάς 27 – 28 & 29 Μαΐου ώρα 9:30 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου Σκηνοθεσία: Πάνος Βαρδάκος Μουσική: Κώστας Χαριτάτος

Τραγούδι: Ελευθερία Εdwards Χορογραφίες: Χριστίνα Μαγουλά Μακιγιάζ: Χριστίνα Μπέλγκρας Παίζουν: Άλκηστη Κατσούνη – Πόπη Βιτσεντζάτου – Ελευθερία Εdwards. Χορεύουν: Χριστίνα Μαγουλά – Αγγελική Λιπιάτου.

Με την Συμμετοχή του Δήμου Αργοστολίου και της ΠΕΔ-ΙΝ

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.