Οικονομία

Το Επιμελητήριο Κεφαλονιάς Ιθάκης θα συμμετέχει στην έκθεση “EXPOTROF”

195views

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ EXPOTROF

Ενημερώνουμε τα μέλη μας που δραστηριοποιούνται στην παραγωγή τροφίμων και ποτών, ότι το Επιμελητήριο Κεφαλληνίας & Ιθάκης πρόκειται να συμμετέχει στην έκθεση ΕΞΠΟΤΡΟΦ που θα λάβει χώρα στο Mec Παιανίας από τις 04έως και 06 Φεβρουαρίου 2023.

Η ΕΞΠΟΤΡΟΦ, η πιο premium έκθεση που στηρίζει τους Έλληνες παραγωγούς αποτελεί τη μεγαλύτερη προσπάθεια ανάδειξης των ποιοτικών ελληνικών προϊόντων τόσο για τους επαγγελματίες του πιο premium κλάδου τροφίμων και ποτών, όσο και για τους λάτρεις της ελληνικής γαστρονομίας και του fine food.

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να προωθήσουν τα προϊόντα τους, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσουν μαζί μας στο 2671026190 είτε μέσω email στο eloukeri@eeki.gr μέχρι και την Τετάρτη 18/01/2023.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι στην έκθεση θα προωθηθούν παραδοσιακά γλυκά, τυροκομικά και γαλακτοκομικά προϊόντα, ελαιόλαδο και κρασί.

Ο Πρόεδρος

Σταύρος Σπαθής

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.