Κοινωνία

Το Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλληνίας ευχαριστεί το Ίδρυμα Βεργωτή και την κα Νομικού για την αναβάθμιση του κτιρίου και την προσθήκη Μαγνητικού Τομογράφου

261views

Εκ  μέρους  της  Διοίκησης  του Νοσοκομείου εκφράζουμε τις  ευχαριστίες μας  στο Ίδρυμα Γεωργίου  & Μάρης Βεργωτή και στην Κα Νομικού Καλυψώ για την συμβολή τους στην προτεινόμενη αναβάθμιση, αναδιαρρύθμιση, ανακαίνιση  του κτηρίου, καθώς  και προσθήκη Μαγνητικού Τομογράφου  στο Γ.Ν. Κεφαλληνίας.

Η προμελέτη που αφορά έργο συνολικού προτεινόμενου προϋπολογισμού περίπου έντεκα (11) εκατομμυρίων ευρώ, έγινε από το Αρχιτεκτονικό Γραφείο  Βεντουράκης-Ταβανιώτης & Συνεργάτες, με έξοδα αποκλειστικά του Ιδρύματος και θα αποτελέσει αρωγό για την ένταξη του Γ.Ν. Κεφαλληνίας στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

 

 

 

Δημήτρης  Μαρτίνης

 Κοινός Διοικητής  Διασυνδεόμενων

Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλληνίας  και

Γ.Ν. Ληξουρίου «Μαντζαβινάτειο»

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.