Κοινωνία

Τοποθέτηση – απάντηση Νίκου Παυλάτου σε ανώνυμης επιστολης στον Δημοσιογράφο κ. Αλεβιζόπουλο σε σχέση με την Φιλαρμονική Σχολή Κεφαλληνίας

358views
Τοποθέτηση – απάντηση Νίκου Παυλάτου σε ανώνυμης επιστολης στον Δημοσιογράφο κ. Αλεβιζόπουλο σε σχέση με την Φιλαρμονική Σχολή Κεφαλληνίας
Αγαπητή φίλη η φίλε ψάχνοντας βρήκα την επιστολή σου και στην οποία δεν είχα απαντήσει και ας είναι ανυπόγραφη δεν έχει καμία σημασία.
Αγαπητή φίλη η φίλε την περίοδο που αναφέρεται στην επιστολή σου δεν ήμουν στην διοίκηση της Φ.Σ.Κ. , ο επίτιμος πρόεδρος κ. Νίκος Φαμπιάτος νομίζω ότι θα μπορούσε να σου δώσει μια πειστική απάντηση για τα γεγονότα εκείνης της εποχής.
Αγαπητή φίλη η φίλε είμαι αλληλέγγυος με την ανησυχία σου τον τρόπο σκέψης σου και την στάση σου ,επίσης είμαι αλληλέγγυος στην πρώην αρχιμουσικό της Φ.Σ.Κ η οποία έχει παράξει πολύτιμο πολιτιστικό έργο για την πόλη.
Συμφωνώ ότι η Φιλαρμονική Σχολή Κεφαλληνίας στερείται ανάσες Δημοκρατίας και χωρίς Δημοκρατία δεν μπορεί να παραχθεί Πολιτισμός.
Υποκλίνομαι στην ανυπόγραφη επιστολή σου και την αναδημοσιεύω στην σελίδα του Φάρου.
Με τιμή Παυλάτος Νίκος.
 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.