Κοινωνία

Τοποθέτηση – απάντηση Νίκου Παυλάτου σε ανώνυμης επιστολης στον Δημοσιογράφο κ. Αλεβιζόπουλο σε σχέση με την Φιλαρμονική Σχολή Κεφαλληνίας

215views
Τοποθέτηση – απάντηση Νίκου Παυλάτου σε ανώνυμης επιστολης στον Δημοσιογράφο κ. Αλεβιζόπουλο σε σχέση με την Φιλαρμονική Σχολή Κεφαλληνίας
Αγαπητή φίλη η φίλε ψάχνοντας βρήκα την επιστολή σου και στην οποία δεν είχα απαντήσει και ας είναι ανυπόγραφη δεν έχει καμία σημασία.
Αγαπητή φίλη η φίλε την περίοδο που αναφέρεται στην επιστολή σου δεν ήμουν στην διοίκηση της Φ.Σ.Κ. , ο επίτιμος πρόεδρος κ. Νίκος Φαμπιάτος νομίζω ότι θα μπορούσε να σου δώσει μια πειστική απάντηση για τα γεγονότα εκείνης της εποχής.
Αγαπητή φίλη η φίλε είμαι αλληλέγγυος με την ανησυχία σου τον τρόπο σκέψης σου και την στάση σου ,επίσης είμαι αλληλέγγυος στην πρώην αρχιμουσικό της Φ.Σ.Κ η οποία έχει παράξει πολύτιμο πολιτιστικό έργο για την πόλη.
Συμφωνώ ότι η Φιλαρμονική Σχολή Κεφαλληνίας στερείται ανάσες Δημοκρατίας και χωρίς Δημοκρατία δεν μπορεί να παραχθεί Πολιτισμός.
Υποκλίνομαι στην ανυπόγραφη επιστολή σου και την αναδημοσιεύω στην σελίδα του Φάρου.
Με τιμή Παυλάτος Νίκος.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.