Πολιτική

Τι απαντά η ΕΛΜΕΚΙ σχετικά με συκοφαντικούς ισχυρισμούς για το Σωματείο και τα στελέχη της

120views

ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ – ΙΘΑΚΗΣ (ΕΛΜΕ-ΚΙ)

elme_ki@yahoo.gr

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕΚΙ σχετικά με τις συκοφαντικούς ισχυρισμούς και τους απαράδεκτους χαρακτηρισμούς που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο εναντίον του σωματείου μας και των στελεχών του, κάνει γνωστά τα παρακάτω.

Η 15η Φλεβάρη 2023 ήταν μέρα πανεκπαιδευτικής κινητοποίησης – απεργίας ενάντια στην αντιδραστική «ατομική αξιολόγηση» που προωθεί η σημερινή κυβέρνηση της Ν.Δ. στο πλαίσιο των κατευθύνσεων της Ε.Ε. και του ΟΟΣΑ και που σύμφωνα με τις δεσμεύσεις του 3ου μνημονίου το 2015 που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, τηρείται πιστά από όλες τις κυβερνήσεις, που η μια δίνει τη σκυτάλη στην άλλη.

Η Γενική Συνέλευση του κλάδου στα πλαίσια της παραπάνω κινητοποίησης, αποφάσισε να κατατεθεί από αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ συγκεκριμένο πλαίσιο αιτημάτων, στον Δ/ντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕΚΙ με βάση τα παραπάνω, αναφέρει ότι καμία απαγόρευση και κανένας αποκλεισμός δεν υπήρχε, αλλά τηρήθηκαν οι αποφάσεις της Γ.Σ. Οτιδήποτε άλλο γράφεται ή λέγεται εξυπηρετεί άλλους σκοπούς.

ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ 18/2/2023 ΤΟ Δ.Σ. της ΕΛΜΕΚΙ

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.