Κοινωνία

Τις υπέροχες εκδηλώσεις για την Πρωτομαγιά στον Πόρο διέκοψε η βροχή! 

265views
Τις υπέροχες εκδηλώσεις για την Πρωτομαγιά στον Πόρο διέκοψε η βροχή!
Με πολύ κέφι και με χαρούμενο ενωτικό εορταστικό κλίμα και παρουσία πλήθους πολιτών, εθελοντών και επισήμων διεξάχθηκαν στον Πόρο Κεφαλονιάς οι άψογες παραδοσιακές εκδηλώσεις με πλούσιο φαγητό, όμορφη μουσική και χορούς για την Πρωτομαγιά οι οποίες όμως τελείωσαν συντομότερα από το μέχρι τότε άριστο πρόγραμμα λόγω βροχής! Έτσι, η βράβευση των καλύτερων Μάη και η λαχειοφόρα κλήρωση έγιναν νωρίτερα.
Στις φωτογραφίες μου μεταξύ των πολλών άλλων είναι ο Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος, ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος, ο Πρόεδρος του Πόρου Οδυσσέας Γαλιατσάτος, ο Πρόεδρος της ΕΔΑΚΙ Αργύρης Γαβριελάτος, ο Αντιδήμαρχος Ελειού Πρόννων Νίκος Κουρκουμέλης και ο πολιτευτής Αριστοτέλης Μπατιστάτος!
Το εξαιρετικά αισιόδοξο είναι πως οι εκδηλώσεις για την Πρωτομαγιά στον Πόρο έγιναν ξανά μετά από 3 χρόνια απουσίας! Γεγονός που χαροποίησε  τον κόσμο!
Και του χρόνου ακόμα καλύτερα!!
Σπύρος Καγκάδης
 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.