Πολιτισμός

Τιμητική συναυλία στον καταξιωμένο Κεφαλλονίτη στιχουργό Σαράντη Αλιβιζάτο την Τετάρτη 31 Αυγούστου στο Ξενία

169views

Τετάρτη 31 Αυγούστου |Αύλειος χώρος Ξενία | Ώρα: 20:30
«Η ζωή μου ένας στίχος»

Τιμητική συναυλία στον καταξιωμένο Κεφαλλονίτη στιχουργό Σαράντη Αλιβιζάτο. Οι δημοφιλείς ερμηνεύτριες Κωνσταντίνα&Λαμπρινή Καρακώστα ενώνουν τις φωνές τους με τους Κεφαλλονίτες τραγουδιστές Μάκη&Σπύρο Καραβιώτη και Άγγελο Ανδρεάτο παρουσιάζοντας ένα μοναδικό αφιέρωμα στα ωραιότερα και δημοφιλέστερα τραγούδια του μεγάλου μας στιχουργού, από όλες τις περιόδους της καλλιτεχνικής του δημιουργίας. Τραγούδια όπως Το σημάδι, Θάλασσες, Η Αννούλα του Χιονιά, Σ’ αγαπώ σαν το γέλιο του Μάη, Ένα γράμμα, Η νύχτα μυρίζει γιασεμί θα ταξιδέψουν το κοινό σε μια συναυλία όπου θεατές και καλλιτέχνες θα γίνουν ένα, τραγουδώντας τους αγαπημένους στίχους του Σαράντη μας.
Στην έναρξη της συναυλίας θα προβληθεί βίντεο με τη ζωή και το έργο του στιχουργού, ενώ τους τραγουδιστές θα συνοδεύσει επταμελής λαϊκή ορχήστρα υπό την διεύθυνση του διακεκριμένου μαέστρου Νίκου Στρατηγού.

Συνδιοργάνωση:
Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς & Ιθάκης, Δήμος Αργοστολίου, Σωματείο μη κερδοσκοπικό “Η χορωδία των Κεφαλλήνων & Επτανησίων”.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.