Μουσική & Χορός

Τη Δευτέρα 8 Αυγούστου η Καλοκαιρινή Συναυλία της Χορωδίας και Μαντολινάτας Αργοστολίου στο Ξενία

206views

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022 , ώρα 9 μμ. τον αύλειο χώρο του ΞΕΝΙΑ ,

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ & ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ .

Μια ακόμη σημαντική μέρα για μας , ακόμη μια σημαντική συναυλία των Τμημάτων μας .

Πάνω από 80 μουσικούς , χορωδούς , μαέστρους , παιδιά , γυναίκες και άνδρες , μέλη των μαντολινάτων και των χορωδιών μας , θα παρουσιάσουν όμορφα διαλεγμένα προγράμματα τραγουδιών , που δουλεύουν αυτό το διάστημα παρά τις δυσκολίες της Πανδημίας του κορωνοϊού .

Η παιδική μαντολινάτα , υπό την διεύθυνση του Σωκράτη Μπένου , θα παρουσιάσει κλασσικά και σύγχρονα ορχηστρικά κομμάτια , πολλά σε διασκευές του μαέστρου , και φυσικά ένα ποτ-πουρί με Κεφαλονίτικες καντάδες.

Η γυναικεία χορωδία , υπό την διεύθυνση της Αλεξίας Μαρτσέλου , θα παρουσιάσει σύγχρονα Ελληνικά τραγούδια γνωστών συνθετών , αλλά και Κεφαλονίτικα αγαπημένα τραγούδια .

Η ανδρική χορωδία με την μαντολινάτα της θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα από σύγχρονα Ελληνικά τραγούδια και πολλά Κεφαλονίτικα .

Περιμένουμε λοιπόν τους φίλους της καλής μουσικής , συμπατριώτες και επισκέπτες , να έρθουν στο ΞΕΝΙΑ αύριο Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022 , στις 9 μμ. να χαρούν μαζί μας μια όμορφη μουσική – χορωδιακή βραδιά , και να στηρίξουν την προσπάθεια του συλλόγου μας για την διατήρηση και συνέχιση της μουσικής μας παράδοσης .

Το ΔΣ,/7.8.22

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.